Eladó ház Mánfa

Apró Hírek / Minden / Baranya / Mánfa / ingatlan / ház / Eladó ház Mánfa

Kapcsolatfelvétel

 • klikk a telefonszámért
 • 399 000 000 Ft
 • 26
 • EXKLUZÍV BIRTOK LOVASOKNAK A MECSEKBEN ELADÓ!!! Pécs közelében Mánfán 2002-ben épült mediterrán stílusú, csodálatos panorámával rendelkező környezetben található, rezidencia eladó. A birtokon a főépületen kívűl vendégház, medence és egy fedeles istálló található. A 480 m2-es főépületben az alábbi helyiségek találhatóak:
  A szuterénben található a mosókonyha, fitness szoba és a kazánház.
  A földszinti részen amerikai konyha-étkező-nappali vannak, ahol padlófűtés és kandalló biztosítja a meleget. Továbbá ezen a szinten van még egy különálló kisebb konyha tágas étkezővel, egy fürdőszoba, egy nagy szoba-gardróbbal, 2 szoba, fürdőszoba-zuhanyzó.
  Az épület két szélén találhatóak a tornyok, az egyikben kisebb nappali, hálószoba és egy fürdőszoba-wc található, illetve az egyik toronyból nyílik a padlástér is, valamint mindkét torony rendelkezik egy-egy 10 m2-es erkéllyel, ahonnan csodálatos panoráma látható a környékre.
  A főépülethez tartozik továbbá egy 2 személyautó részére kialakított fedett beálló.
  A ház mögött, az udvaron található a medence és a napozó terasz, valamint a grillező és bográcsozó.
  A főépület mögött található a vendégház, amelynek a földszintjén konyha-étkező-nappali, előszoba, wc-kézmosó, garázs 2 személyautó részére található. A tetőtérben 2 tágas szoba, valamint fürdőszoba vannak. A vendégház fűtése gázközponti fűtéssel megoldott.
  A birtokon található egy 1.500 m2-es fedeles istálló, amelyben a lovászok részére 100 m2-es lakrész lett kialakítva. A lakásban konyha-étkező-nappali, 2 szoba, fürdőszoba-zuhanyzó, valamint egy szociális helyiség került kialakításra.
  Az istállóban 28 db boksz található, valamint egy, a csikók számára kialakított boksz és a fedeles lovarda rész van. Az istálló mellett az udvaron egy jártató gép is van.
  A parkosított udvaron számos mediterrán növény, különleges fenyő, juhar található, amelyek kifejezetten ileszkednek az ingatlan toszkán stílusához.
  A komplexum fenntartása rendkívül kedvező, ugyanis önfenntartóra alakította ki a tulajdonosa, napelemekkel biztosított az áram ellátás és a melegvíz, továbbá 117 méter mély fúrt kút biztosítja a vízellátást.
  Az ingatlan vételárába akár nagy értékű ingatlan is beszámítható. Baranya és Somogy megyében, vagy a Balaton Északi partján.
  Az ingatlanról készített drón felvétel az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: https://youtu.be/GW-UuqviadY