betanított munka + ingyen szállás + extrák

Apró Hírek / Minden / Komárom - Esztergom / Tatabánya / munka / kínál / betanított munka + ingyen szállás + extrák

Kapcsolatfelvétel

 • 210 000 Ft
 • 2
 • Hát nem itt vagyok újra? De! Úgy hét-nyolc hónapja szórtam tele a netet Laci néven olyan álláshirdetésekkel, illetve az ezen állásban szerzett tapasztalataimmal, hogy mindenki csak irigykedett! Na most az a helyzet, hogy azt a munkahelyemet nekem is elemésztették a külső körülmények, melyek miatt elkezdtem maszkot hordani, hogy ne lássák szomorúan lefittyenő ajkaimat. A helyzet azonban örömteli módon megváltozott! Maszkot persze most is hordok, de ma már éppen azért, hogy ne legyen látható az állandóan vigyorgó képem! Merthogy olyan új munkára bukkantam, ahol újólag kibontakoztathatom csodálatos kreativitásomat, teret engedhetek óriási tettvágyamnak, megmutathatom a világnak ezer oldalú tehetségemet … (satöbbi, hiszen ismertek). Mindezt igazán jó pénzért (bár nem ezért, hanem a dicsőségért teszem) és szuper körülmények között, ráadásul az ingyenes szállás előnyeit élvezve csinálom.
  A részletekkel nem akarlak untatni, de – persze nem dicsekvésből, hisz az ellentmondana közismert szerénységemnek – néhány száraz tényt azért leírok:

  - legalább nettó 200.000 – 210.000 Ft-ot utalnak minden tizedikén a számlámra, ha rendesen látogatom a gyárat három műszakban, miáltal megkapom a műszakpótlékot (pl. éjszakára az alapbér 30 százalékát), hiányzás híján kiérdemlem az alapbér 10 százalékát kitevő jelenléti bónuszt, továbbá vállalom a 6+2-es munkarendet, vagyis folyamatosan hat nap munka majd két nap pihi.
  - a fizuhoz jön még havonta 10.000.- Ft cafetéria már a hat hónapos próbaidő alatt is
  - ha ott lakom, ahol a gyár van, fizetik a helyijáratos bérletemet
  - ha máshol, akkor rendelkezésemre áll a céges busz ingyenesen, vagy fizetik az utazási költségeim 86 százalékát
  - vagy - ami a legjobb -, beköltözöm az Esztergomban lévő színvonalas ingyenes szállásra, ahol két másik munkatársammal fogok együtt lakni. Azt is tudom, ha valaki a párjával jön dolgozni, akkor külön szobát kapnak. (Ez engem még nem érint, bár nem csak okos, tehetséges és szorgalmas, de ráadásul szép is vagyok. Csak mondom.) A szállásról céges busz visz naponta dolgozni, ráadásul meló után vissza is hoznak. Hát nem király!?
  - a munkahelyen kedvezményesen biztosítják az étkezést kb. 300.- Ft/menü ellenében, ráadásul ezt a cafetériából is rendezni tudom, így ténylegesen nem kopik a fizum
  - ha ledolgoztam öt napot, már kérhetek ötezer forint előleget, adják is kérdés nélkül, de nagyon rafináltak, ezt az előleget ugyanis majd levonják a fizetésemből (Ez szerintem is szívtelenség, de hát ilyen kegyetlen a világ, mit tegyek?) Amúgy ezt követően minden ledolgozott hét után tízezer lehet az előleg, ha kell.
  - a munkaidő nyolc óra, kétszer van cigiszünet. (Én először nagyon köhögtem, mert nem dohányzom, de szólt a főnök, hogy nem kötelező rágyújtani, ez csak lehetőség.)
  - lehet kötelező túlóra is, de korrekt módon kifizetik. Amúgy meg nem gond, mert dolgozni jöttem. (Atyám, miket nem mondok!)
  - hazautazási támogatást – mint rájöttem -, azért adnak, hogy visszagyere, ha hazamentél. A busz- vagy vonatjegy árának 86 százalékát térítik meg, de ha autóval mész haza, tizenöt forintot fizetnek kilométerenként. (Ezt ne úgy képzeld el, hogy minden kilométerkőnél áll egy pénzügyes a cégtől és mindenkinek bead az ablakon tizenöt forintot, hanem utólag fizetik ki egyösszegben.) Most egy autóval fogunk menni hárman és mindhármunknak kifizetik a 15.- Ft/km díjat.
  - általános iskolai végzettségnél nem kell nekik több, csak annyit kérnek, légy korrekt, mert ők is tényleg azok
  - könnyű fizikai munka, elektromos autók töltőkábeleit szereljük össze, nem kell megszakadni, de persze azért többet várnak el, mint mondjuk egy albán hegyipásztor mélázása.

  Ha neked is lenne kedved a fenti feltételek mellett dolgozni, hívd fel ezt a számot, vagy írj egy e-mailt. A többit megbeszéljük, nem vagyok egy Mikes Kelemen, hogy mindent leírjak, márpedig még sok az információm. ami tuti érdekel. Az is elég, ha megcsörgetsz, vagy dobsz egy sms-t, amint tehetem, visszahívlak. Jöhettek párban is, hisz úgy szép az élet!
  +36 30 616 5688; gelimi2020@gmail.com”